Kush ka qenë lidhja më e gjatë që ke pasur/ Bearti shfrytëzon rastin për t’i hedhur kunja Teas

Ndarja e Beartit dhe Teas vazhdon të jetë shumë e përfolur në medie.

Qysh nga ndarja Tea dhe Bearti janë shumë aktiv në rrjetet sociale dhe shumë të afërt me ndjekësit e tyre.

Së fundi, Bearti ka zhvilluar një bisedë me ndjekësit dhe nuk hezitoi të përgjigjej edhe në pyetjet për Tean.

artikulli vazhdon më poshtë

Por, vëmendjen e mori përgjigja e tij kur u pyet se cila lidhje e dashurisë të zgjati më së shumti.

“Kjo e fundit”, që do të thotë se çdo marrë dhënie e tij ka zgjatur vetëm pak muaj.

artikulli vazhdon më poshtë

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *