Ndryshon imazh, ja sa tërheqëse duket Teuta Krasniqi

Aktorja e mirënjohur dhe shumë e dashur Teuta Krasniqi, po vazhdon të tregojë zotësinë e saj në pjesën e artit, shkruan Kosovarja.

Jo vetëm të qenit pjesë e serive vendore apo filmave të ndryshëm e bën Teutën të tregojë vlerat artistike, por edhe ftesa që i bëhet për të qenë imazh i reklamave e kompanive të ndryshme.

Një të fundit, aktorja e ka pranuar për një reklamë produkti mjaft të kërkuar tek ne, por që gjithë vëmendjen e merr pamje e saj.

Vite më herët, Krasniqi pati realizuar një set fotografik, i cili e përafronte jashtë mase me ikonën e njohur Marilyn Monroe.

artikulli vazhdon më poshtë

Por, njësoj shfaqet edhe në pak sekuenca reklame, me bukuri që të mahnitë.


Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *