Pasqyra Ditore Kryefaqja

Reperi kosovar gjobitet nga Policia

Rep-artisti i njohur shqiptar, Getinjo, është ndër të më preferuarit për një shumicë të popullsisë. Ai në rrjete sociale është mjaft aktiv, derisa shpërndan informacione të shumta nga jeta dhe karriera e tij. Në...