Author: tina

0

Ja cilat janë kafshët më inteligjente sipas Kuranit

Kurani dhe Suneti i Muhamedit flasin për gjërat kryesore të natyrës: ujin,Tokën faunën dhe florën si dhe kohën. Gjashtë sure në Kuran mbajnë emrin e një gjallese: El-Bekare (lopa), Neml (milingona), El-Fil (elefanti), Nahl,...

0

Kaq i shëndetshëm është qumështi i dhisë

Qumështi i lopës mbetet një nga produktet më të konsumuara çdo ditë nga shqiptarët. Nga ana tjetër ky qumësht është arsyeja përse shumë njerëz përjetojnë fryrje dhe probleme të tjera me tretjen. Qumështi i...

0

Pse pasi konsumoni kafe shkoni në tualet?

Shumë njerëz e pinë kafen për të marrë energjinë aq të nevojshme të mëngjesit, por gjithashtu e dimë që kafeja stimulon sistemin tonë tretës. Ndërsa kjo pije kaq popullore është menduar prej kohësh si...