Category: Kuriozitete

0

Cilat janë datat më me fat të dasmave në 2023?

Nëse planifikoni të martoheni vitin e ardhshëm, atëherë zgjidhni datën më të favorshme për organizimin e një dasme. Për ata që planifikojnë një martesë në muajt e dimrit, janari dhe marsi janë muajt më...

0

Katër tipare specifike që trashëgohen nga nëna

Gjenetika është padyshim një gjë komplekse dhe ne trashëgojmë gjithçka nga prindërit tanë, nga pamja, sjellja e deri te inteligjenca. Hulumtimet kanë treguar se ne trashëgojmë disa tipare dhe cilësi specifike nga nëna jonë....

0

Veprimet që nuk duhet t’i bësh pasi ke ngrënë

Mos u fut në ujë pasi ke ngrënë! Këtë këshillë mund ta kesh dëgjuar me dhjetëra herë që nga fëmijëria dhe pavarësisht revoltës fëminore, tani duhet ta besosh me të vërtetë. Siç pranojnë ekspertët,...