Category: Shendetesi

0

Kështu mund ti lehtësoni dhimbjet e kockave

Ekspertët rekomandojnë konsumin e më shumë ushqimeve të pasura me acide yndyrore omega-3. Dhimbjet e kyçeve, nyjeve dhe kockave kanë një ndikim të fortë në lëvizshmërinë e njeriut, shkruan AgroWeb.Këto dhimbje, shkaktohen si pasojë...

0

Ndikimi i temperaturave të larta në shtypjen e gjakut

Shkaktarët e tensionit të lartë të gjakut janë të lidhur fort me shumë faktorë të stilit të jetesës, ku përfshihet ushqyerja dhe aktiviteti fizik. Megjithatë, ekspertët thonë se temperaturat mund të ndikojnë gjithashtu te...

0

Si ti hiqni qafe “puçrrat e djersës” në verë?

Djersitja mund të kontribuojë në krijimin e një lloji specifik puçrrash që zakonisht i përshkruajmë si puçrra djerse. Kombinimi i djersës, nxehtësisë dhe fërkimit mund të çojë në poret e bllokuara. Përveç kësaj, djersa...

0

Ja për sa orë gjumë ka nevojë fëmija juaj

Sasia e duhur e gjumit cilësor që nga lindja jo vetëm që do të ndihmojë zhvillimin e foshnjave, por gjithashtu do të përmirësojë aftësinë e tyre për të mësuar, për t’u sjellë dhe për...