Category: Showbiz

0

Bora Zemani rikthet në Big Brother?!

Big Brother është ndër formatet më të pëlqyera në vendin tonë. Personazhet pjesëmarrëse kanë fituar simpatinë dhe vëmendjen e publikut, duke i mbërthyer para ekranit me orë dhe ditë të tëra. Fuqia e shikueshmëris...