Pasqyra Ditore Blog

0

Këta janë emrat e vërtetë të ‘Tom & Jerry’

Për shumicën janë filma vizatimorë të preferuar nga fëmijëria Shumë breza janë rritur me filmin vizatimor Tomy dhe Jerry. Ky serial i animuar pa dialogë u krijua në vitin 1940. Ndërkohë, filmi ka përjetuar...