Pasqyra Ditore Blog

0

Arditi për Antonelën: Mori famë duke kërkuar burrë

Po mbahet spektakli i shtëpisë më të famshme ‘Big Brother VIP’. Janë duke u diskutuar se si banorët kanë pritur dy banorët më të ri, Antonelën dhe Meridianit. Banorët ishin duke debatuar rreth famës...