Ja çfarë ka ndodhur me jetën e “Xhenkut” pas serialit

Ai është njëri nga aktorët më të dashur për publikun shqiptar.

Tek ne ai së pari u bë i njohur me rolin e “Sinan Egemenit” tek seriali “Zonja Fazilet dhe të bijat”, ndërsa aktualisht ai po rrëmben vëmendje me rolin etij të “Xhenkut” në serialin “Mos ma lësho dorën”.

29-vjeçari pas përfundimit të sezonit të parë të serilait ka vendosur të bëhet pjesë e shërbimit ushtarak. Në rrjetet sociale kanë qarkulluar disa fotografi të Alpit ku shfaqet i veshur me uniformën e ushtrisë, në të cilat ai duket shumë ndryshe.

artikulli vazhdon më poshtë

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *